Про передачу в оренду, продовження терміну дії договорів оренди нежитлових приміщень та встановлення розміру плати за оренду нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича

17.02.2020 1542

Про передачу в оренду, продовження терміну дії договорів оренди нежитлових  приміщень та встановлення  розміру плати за оренду нежитлових приміщень комунальної власності   територіальної  громади м. Дрогобича

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________ р. № ______

Про передачу в оренду, продовження терміну
дії договорів оренди нежитлових приміщень
та встановлення розміру плати за оренду
нежитлових приміщень комунальної власності
територіальної громади м. Дрогобича

Розглянувши клопотання фізичних та юридичних осіб, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 23.01.2020 року № 89, від 06.02.2020 року № 90), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, міська рада вирішила:
1. Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 20, площею 37,1 кв. м. з КП «Кредо» терміном на 1 рік.
1.1. Розрахунок орендної плати для КП «Кредо» здійснювати здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
2. Ліцею № 1 імені Івана Франка Дрогобицької міської ради надати дозвіл на погодинну оренду залу Ліцею № 1 імені Івана Франка, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич вул. Сагайдачного, 19, з ансамблем сучасного танцю «Ультра» (Сидоряк З. В.), терміном на 1 рік.
2.1.Розрахунок орендної плати для ансамблю сучасного танцю «Ультра» (Сидоряк З. В.), встановити у розмірі 10,00 грн. без ПДВ за 1 год.
3. Ліцею № 1 імені Івана Франка Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення (спортивного залу) Ліцею № 1 імені Івана Франка, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Сагайдачного, 19 з Центральною Школою Бойового Гопака, терміном на 1 рік.
3.1. Розрахунок орендної плати для Центральної Школи Бойового Гопака здійснювати у розмірі 10,00 грн. без ПДВ за 1 год.
4. Дрогобицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 17 Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення (спортивного залу) Дрогобицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 17, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська, 70 з Центральною Школою Бойового Гопака, терміном на 1 рік.
4.1. Розрахунок орендної плати для Центральної Школи Бойового Гопака здійснювати у розмірі 10,00 грн. без ПДВ за 1 год.
5. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл ГО «Молодіжний простір» на продовження договору оренди нежитлового приміщення актового залу, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Осмомисла, 10, площею 75,66 кв. м. для організації культурно – освітніх заходів терміном на 35 місяців.
5.1. Розрахунок орендної плати для ГО «Молодіжний простір» здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ за 1 кв. м. в місяць на період до 31.12.2020 року.
6. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради надати в оренду нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, площею 43,9 кв. м. Народному депутату України Синютці О. М. для використання під громадську приймальню, терміном на 1 рік.
6.1. Розрахунок орендної плати для Народного депутата України Синютки О. М. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року, у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
7. Комунальному підприємству «Управитель ЖЕО» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич вул. Б. Лепкого, 4, площею 18 кв. м. з художником Скопом Л. А. для облаштування художньої майстерні терміном на 1 рік.
7.1. Розрахунок орендної плати для художника Скопа Л. А. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
8. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич вул. Бориславська,4, площею 125,3 кв. м. з КП «Муніципальна варта», терміном на 1 рік.
8.1. Розрахунок орендної плати для КП «Муніципальна варта» здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року у розмірі 1,0 грн. без ПДВ в рік.
9. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження погодинної оренди з ФОП Гусак О. Б. нежитлового приміщення у ДНЗ № 26 м. Стебника для надання послуг з вивчення англійської мови терміном на 1 рік.
9.1. Розрахунок орендної плати для ФОП Гусак О.Б. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року у розмірі 20,00 грн. з ПДВ за 1 годину.
10. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицька міська лікарня №1» надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького,9, площею 76,8 м. кв. з ФОП Панасюком Р. В. для розміщення магазину ритуальних послуг на термін з 02.01.2020 р. по 02.01.2022 р.
10.1. Розрахунок орендної плати для ФОП Панасюка Р. В. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
11. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицька міська лікарня №1» надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького,9, площею 18,0 м. кв. з ТзОВ «Декада 2000» для розміщення аптечного пункту, що реалізує готові ліки на термін з 16.02.2020 р. по 16.02.2022 р.
11.1. Розрахунок орендної плати для ТзОВ «Декада 2000» здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
12.Комунальному підприємству «ЖЕО» ДМР надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення з художником Перхуном І. В., що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Б. Лепкого, 4, площею 13,0 м. кв. терміном на 1 рік.
12.1. Розрахунок орендної плати для художника Перхуна І. В. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
13. Комунальному підприємству «Управитель ЖЕО» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Л.Українки,21, площею 25,0 м. кв. з Головним управлінням національної поліції у Львівській області Дрогобицького відділу поліції, терміном на 1 рік.
13.1. Розрахунок орендної плати для Головного управління національної поліції у Львівській області Дрогобицького відділу поліції здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
14. Зобов’язати орендарів, зазначених у даному рішенні, протягом 3-х місяців укласти договори оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації, у разі її відсутності, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
15. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р. Рососі), відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П. Шев‘яку), комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» (В. Бохонку), комунальному підприємству ‘‘Управитель ЖЕО‘‘ (О. Майданюку), відділу охорони здоров‘я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В. Чубі).
16. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Курчика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту