Про передачу в оренду теплових мереж на конкурсній основі

06.01.2020 1370

Про передачу в оренду теплових мереж на конкурсній основі

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2020 р. № ____

Про передачу в оренду теплових
мереж на конкурсній основі

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення місцевого бюджету, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від __.12.2019 року № ___ ), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України ‘‘Про особливості передачі в оренду об‘єктів у сферах теплопостачання, водопостачання та водовідведення, що перебувають у комунальній власності‘‘, Законом України ‘‘Про оренду державного та комунального майна‘‘, міська рада вирішила:
1.Надати дозвіл на передачу на конкурсній основі в оренду теплові мережі, які знаходяться на балансі комунального некомерційного підприємства ‘‘Дрогобицька міська лікарня № 1‘‘Дрогобицької міської ради,
комунального некомерційного підприємства ‘‘Дрогобицька міська дитяча лікарня‘‘ Дрогобицької міської ради, комунального некомерційного підприємства ‘‘Дрогобицька міська поліклініка‘‘ Дрогобицької міської ради, комунального некомерційного підприємства ‘‘Дрогобицький пологовий будинок‘‘ Дрогобицької міської ради.
2.Віділу охорони здоров‘я виконавчих органів Дрогобицької міської ради та балансоутримувачам теплових мереж:
– створити інвентаризаційну комісію та провести інвентаризацію основних засобів і товарно-матеріальних цінностей;
– впорядкувати і відновити технічну та будівельну документацію;
– визначити вартість об‘єктів шляхом здійснення незалежної оцінки;
– провести виділення земельних ділянок, закріплених за об‘єктами у натурі (на місцевості).
3. П.п. 5, 5.1., 6, 6.1., 7, 7.1., 8, 8.1.рішення сесії Дрогобицької міської ради № 2020 від 19.11.2019 р. ‘‘Про передачу в оренду, надання дозволу щодо передачі в оренду майна, встановлення розміру плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича‘‘, вважати такими, що втратили чинність.
4.Виконання даного рішення доручити відділу охорони здоров‘я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В. Чубі), відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Рососі).
5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту