Про передачу в погодинну оренду нерухомого майна

04.07.2022 5381

Про передачу в погодинну  оренду нерухомого майна

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про передачу в погодинну
оренду нерухомого майна

Розглянувши звернення директора ТзОВ «КОМП’ЮТЕРНА АКАДЕМІЯ ШАГ НІКОПОЛЬ», керуючись статтею 36 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, Постановою Кабінету міністрів України від 27.05.2022 року № 634 «Про особливості оренди державного та комунального майна у період воєнного стану», рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 781 від 25.11.2021 р. «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 8А, площею 81,6 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору погодинної оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 8А, площею 81,6 кв. м. з ТзОВ «КОМП’ЮТЕРНА АКАДЕМІЯ ШАГ НІКОПОЛЬ» терміном до 30.09.2022 р. для проведення науково-освітнньої діяльності в галузі комп»ютерних технологій та комп’ютерного програмного забезпечення.
1.1. Розрахунок орендної плати для ТзОВ «КОМП’ЮТЕРНА АКАДЕМІЯ ШАГ НІКОПОЛЬ» здійснювати у розмірі 100 грн. без ПДВ за 1 год. згідно 6-годинного графіку щосуботи відповідно до п. 9 Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади.
2. Виключити з переліку об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів з права укладення договору оренди у ЕТС Prozorro.Продажі нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 8 А, площею 137,9 м. кв.
3. Зобов’язати орендаря, вказаного у п. 1 даного рішення укласти договір погодинної оренди нежитлового приміщення, згідно виготовленої технічної документації, здійснити оплату експертної оцінки та страхування нежитлового приміщення, забезпечити утримання нежитлового приміщення та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
4. Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту