Про передачу затрат з капітального ремонту об’єкту житлово-комунального господарства, що фінансувався за рахунок бюджетних коштів

01.02.2022 4462

Про передачу затрат з капітального ремонту об’єкту  житлово-комунального господарства,  що фінансувався за рахунок бюджетних коштів

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про передачу затрат з капітального ремонту об’єкту
житлово-комунального господарства,
що фінансувався за рахунок бюджетних коштів

У зв’язку з завершенням робіт з облаштування об’єкту житлово-комунального господарства, що фінансувалися за рахунок коштів місцевого бюджету, враховуючи рекомендації постійних комісій ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол №___ від ___________2022), беручи до уваги пп.197.1.16 п.197.1 ст.197 Податкового кодексу України, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1.Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Пошивак) безкоштовно передати, а КП «Служба муніципального управління» (В. Суда) прийняти згідно з актом прийому-передачі без оподаткування прибутку підприємства, відповідно до чинного законодавства, об’єкт житлово-комунального господарства, що фінансувався за рахунок коштів міського бюджету:
1.1. паркувальний майданчик (назва об’єкту ремонту: Капітальний ремонт тротуару по вул. П. Орлика (від перехрестя вул. П. Орлика – вул. Кн. Ольги до перехрестя вул. П. Орлика – вул. Цвинтарна) з облаштуванням паркувального майданчика в м. Дрогобич Львівської області) – 2 095 377,76 грн.
2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту