Про передачу майна комунальної власності

22.06.2020 1720

Про передачу майна  комунальної власності

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
__ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______ 2020 № ____

Про передачу майна
комунальної власності

Розглянувши службову записку в.о.директора комунального підприємства «Комбінат міського господарства» (В. Красуляк), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол №___ від ___________2020р.), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Комбінат міського господарства» на безкоштовну передачу майна комунальної власності на баланс дочірнього підприємства «Комунальник» КП «Комбінат міського господарства» для подальшого використання в господарській діяльності, згідно з додатками № 1, № 2.
2. Комунальному підприємству «Комбінат міського господарства» створити комісію з передачі майна комунальної власності та провести передачу відповідно до чинного законодавства.
3. Виконання цього рішення доручити комунальному підприємству «Комбінат міського господарства» (В. Красуляк).
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту