Про передачу майна на баланс

11.10.2021 3709

Про передачу майна на баланс

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про передачу майна на баланс

З метою збереження комунального майна, придбаного та встановленого за рахунок коштів спецфонду бюджету Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації постійних комісій ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол №___ від ________2021), беручи до уваги пп.197.1.16 п.197.1 ст.197 Податкового кодексу України, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Пошивак) безкоштовно передати, а КП «Служба муніципального управління» (В. Суда) прийняти на баланс по акту прийому-передачі автобусні зупинки у кількості 2 штуки вартістю 49 600,00 грн. (сорок дев’ять тисяч шістсот гривень 00 коп.) без ПДВ без оподаткування прибутку підприємства.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту