Про передачу на баланс КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в місті Дрогобич на вул. Тарнавського Мирона, 34, квартира 7 та на вул. Грушевського Михайла, 70, квартира 37

12.10.2020 1667

Про передачу на баланс КП «Управитель  «Житлово-експлуатаційне об’єднання»  Дрогобицької міської ради житла для  тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в місті Дрогобич на вул. Тарнавського Мирона, 34, квартира 7 та на вул. Грушевського Михайла, 70, квартира 37

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ___________ 2020 року № _______

Про передачу на баланс КП «Управитель
«Житлово-експлуатаційне об’єднання»
Дрогобицької міської ради житла для
тимчасового проживання внутрішньо
переміщених осіб в місті Дрогобич
на вул. Тарнавського Мирона, 34, квартира 7 та
на вул. Грушевського Михайла, 70, квартира 37

З метою забезпечення належного утримання житла комунальної власності для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, придбаного за рахунок коштів загального фонду міського бюджету міста Дрогобич та коштів державного бюджету України на виконання постанов Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 № 582 «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб і Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», від 04.10.2017 № 769 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Москалик) передати житло комунальної власності територіальної громади міста Дрогобич в особі Дрогобицької міської ради для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на баланс КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк):
1.1. Двокімнатну квартиру № 7 в житловому будинку № 34 на вул. Тарнавського Мирона в місті Дрогобич, загальною площею 37,8 кв. м, загальною вартістю 410 250 грн. (чотириста десять тисяч двісті п’ятдесят гривень 00 копійок).
1.2. Трикімнатну квартиру № 37 в житловому будинку № 70 на вулиці Грушевського Михайла, загальною площею 64,5 кв. м, загальною вартістю 792 000,00 грн. (сімсот дев’яносто дві тисячі гривень 00 копійок).
2. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А. Янів).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту