Про передачу на баланс матеріальних цінностей

12.10.2016 451

Про  передачу на баланс  матеріальних цінностей

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від _____________№_______

Про  передачу на баланс

матеріальних цінностей

Розглянувши клопотання виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 06.09. 2016 №3-29/8167, відповідно до наказу державного казначейства України від 10.08.2000 р. №142/181 «Про затвердження Типової інструкції про порядок списання матеріальних цінностей з балансу бюджетних установ», керуючись пп.1 п.а ст.29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської  вирішив:

  1. Відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради передати безкоштовно на баланс відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради та виконавчому комітету Дрогобицької міської ради матеріальні цінності згідно з додатком.
  2. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П.Сушко) прийняти на баланс матеріальні цінності відповідно до додатку.
  3. Відділу бухгалтерского обліку та звітності (М.Оршанська) прийняти на баланс матеріальні цінності відповідно до додатку.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань та соціальної політики О.Дукаса.

Міський голова                                                                                  Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту