Про передачу на баланс матеріальних цінностей

14.06.2019 590

Про передачу на баланс матеріальних цінностей

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія __________ скликання
РІШЕННЯ

від _____________________ року № _____

Про передачу на баланс
матеріальних цінностей

Відповідно до « Стратегії національно- пріотичного виховання дітей та молоді на період 2016-2020 рр.» Указ Президента України від 18.05.2019 № 286/2019 та «Стратегії розвитку державної молодіжної політики до 2020 року», беручи до уваги результати попереднього етапу реалізації молодіжної політики в м.Дрогобичі, враховуючи рішення Дрогобицької міської ради від 06 червня 2019 року №1790 “Про затвердження Програми Наметові вишколи для молоді Дрогобицької станиці «Пласт» та №1789 « Про затвердження Програми «Бар’єр», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна , промисловості, торгівлі, громадського харчування,побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від ______________ № _____), керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Виконкому Дрогобицької міської ради передати матеріальні цінності безкоштовно на баланс Дрогобицькій станиці національної скаутської організації «Пласт» та ГО Молодіжна організація «Права молодь» згідно з додатків №1,2.
2. Дрогобицькій станиці національної скаутської організації «Пласт» та ГО Молодіжна організація «Права молодь» прийняти матеріальні цінності на баланс згідно з додатків №1,2.
3. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу молодіжної політики, сімї та спорту О.Пашко.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди, приватизації, комунального майна , промисловості, торгівлі, громадського харчування,побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик)

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту