Про передачу на баланс Управління культури та розвитку туризму нежитлової будівлі за адресою: с. Биків, вул. Зелена, 25

01.02.2022 4499

Про передачу на баланс Управління культури та розвитку  туризму нежитлової будівлі за адресою: с. Биків, вул. Зелена, 25

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про передачу на баланс
Управління культури та розвитку
туризму нежитлової будівлі за адресою:
с. Биків, вул. Зелена, 25

Розглянувши звернення начальника управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради № 15 від 11.01.2022 р., з метою запобігання руйнування будівлі, забезпечення її ефективної експлуатації, використання та збереження у належному стані, беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 22 від 27.01.2022 року), керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила :
1. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради передати, а Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області прийняти та поставити на баланс нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: с. Биків, вул. Зелена, 25.
2. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради створити комісію з приймання-передачі нежитлової будівлі за адресою: с. Биків, вул. Зелена, 25.
3. Комісії забезпечити приймання-передачу вказаного майна, скласти акт приймання-передачі та подати його на затвердження міському голові Т. Кучмі.
4. Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на здійснення організаційно-правових заходів щодо переведення бібліотеки, фапу, народного дому, що знаходяться у с. Биків до нежитлової будівлі за адресою: с. Биків, вул. Зелена, 25.
5. Рішення сесії Дрогобицької міської ради № 714 від 21.10.2021 року «Про передачу на баланс Управління майна громади нежитлової будівлі за адресою: с. Биків, вул. Зелена, 25» вважати таким, що втратило чинність.
6. Виконання даного рішення доручити Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради та відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту