Про передачу на баланс Управління майна громади нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 170

11.10.2021 3734

Про передачу на баланс Управління майна громади нежитлової будівлі за адресою:  м. Дрогобич, вул. Грушевського, 170

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про передачу на баланс
Управління майна громади
нежитлової будівлі за адресою:
м. Дрогобич, вул. Грушевського, 170

Розглянувши звернення управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради, з метою забезпечення ефективної експлуатації приміщення, використання та збереження у належному стані, беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 15 від 07.10.2021 року), керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила :
1.Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради передати, а Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області прийняти та поставити на баланс нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 170, площею 849,6 м. кв.
2.Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради створити комісію з приймання-передачі нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 170, площею 849,6 м. кв.
3.Комісії забезпечити приймання-передачу вказаного майна, скласти акт приймання-передачі та подати його на затвердження міському голові Т. Кучмі.
4.Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради здійснити організаційно-правові заходи щодо переведення бібліотеки.
5. Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради та управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту