Про передачу на баланс Управління майна громади нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98.

17.10.2022 5255

Про передачу на баланс Управління майна громади нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про передачу на баланс
Управління майна громади
нежитлової будівлі за адресою:
м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98.

Розглянувши службову записку начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради № 01-4/803 від 10.10.2022, начальника управління майна громади № 389 від 03.10.2022 р., з метою запобігання руйнування будівлі, забезпечення її ефективної експлуатації, використання та збереження у належному стані, беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 29 від 06.10.2022 року), керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила :
1.Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради після завершення виконання робіт з укладення охоронного договору на нежитлову будівлю за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98, пл. 494,3 м. кв. передати, а Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області прийняти та поставити на баланс нежитлову будівлю за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98, пл. 494,3 м. кв.
2.Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради створити комісію з приймання-передачі нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98, пл. 494,3 м. кв.
3.Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради балансову вартість встановити на рівні експертної оцінки нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98, пл. 494,3 м. кв.
4.Комісії забезпечити приймання-передачу вказаного майна, скласти акт приймання-передачі та подати його на затвердження міському голові Т. Кучмі.
5. Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради та відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту