Про передачу на баланс

08.08.2017 358

Про передачу на баланс

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ________ №______

Про передачу на баланс

Розглянувши службову записку начальника відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради, беручи до уваги лист директора – головного лікаря КНП «Дрогобицька міська дитяча лікарня» ДМР, керуючись ст.ЗО Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та
комунального майна”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Комунальній некомерційній установі «Дрогобицька міська дитяча лікарня» ДМР передати на баланс комунальному підприємству «Житлово – експлуатаційне об’єднання» нежитлові приміщення, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського,77, площами 90,2 та 184,2 кв.м.
2. Комунальному підприємству «Житлово – експлуатаційне об’єднання» прийняти на баланс нежитлові приміщення, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського,77, площами 90,2 та 184,2 кв.м.
3. Доручити КП «ЖЕО» створити комісію з прийому – передачі нежитлових приміщень, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського,77, площами 90,2 та 184,2 кв.м.
4. Виконання даного рішення доручити КНП «Дрогобицька міська дитяча лікарня» ДМР (О.Стебельська) та КП «Житлово – експлуатаційне об’єднання» (О.Майданюк).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови ЕГермана.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту