Про передачу основних засобів і матеріальних цінностей на баланс управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради

11.10.2021 3823

Про передачу основних засобів  і матеріальних цінностей на баланс управління культури та розвитку туризму виконавчих органів  Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про передачу основних засобів
і матеріальних цінностей на баланс
управління культури та розвитку туризму
виконавчих органів Дрогобицької міської ради

Відповідно до статті 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту», враховуючи рішення «Про ліквідацію Залужанського закладу загальної середньої освіти І ступення імені Володимира Косика Дрогобицької міської ради Львівської області» від 27. 05.2021р №353, «Про ліквідацію Новошицької середньої загальноосвітньої школи І ступення Дрогобицької міської ради Львівської області» від 27. 05.2021р №354, «Про ліквідацію Сілецької середньої загальноосвітньої школи І ступення Дрогобицької міської ради Львівської області» від 27. 05.2021р №355 та рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол № ____ від _______ 2021р), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол №14 від 07.10.2021р) керуючись статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Передати основні засоби і матеріальні цінності Залужанського закладу загальної середньої освіти І ступення імені Володимира Косика Дрогобицької міської ради, Новошицької середньої загальноосвітньої школи І ступення Дрогобицької міської ради та Сілецької середньої загальноосвітньої школи І ступення Дрогобицької міської ради Львівської області на баланс управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради згідно з додатком №1, додатком №2, додатком №3, які додаються.
2. Створити комісію для передачі основних засобів і матеріальних цінностей із представниками управління культури та розвитку туризму та відділу освіти, а саме:
Голова комісії: Шев’як П.Б. – начальник відділу освіти,
Члени комісії: Олексюк О.П. – заступник начальника відділу освіти,
Токар П.П. – інженер відділу освіти,
Ревера М.Є. – бухгалтер відділу освіти,
Знак Х.І. – бухгалтер І кат. управління культури та розвитку туризму
Христина Р.Р.- бухгалтер І кат. управління культури та розвитку туризму
3. Контроль за виконанням покласти на голову постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлика).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту