Про передачу системи відеоспостереження та контейнерів для твердих побутових відходів на баланс КП «Комбінат міського господарства»

12.07.2017 416

Про передачу системи відеоспостереження та контейнерів для твердих побутових відходів на баланс КП «Комбінат міського господарства»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ №______

Про передачу системи відеоспостереження
та контейнерів для твердих побутових відходів
на баланс КП «Комбінат міського господарства»

Розглянувши клопотання департаменту міського господарства про передачу на баланс КП «Комбінат міського господарства» системи відео спостереження та контейнерів для твердих побутових відходів, придбаних за рахунок коштів міського бюджету, з метою забезпечення суспільної безпеки, своєчасного виявлення, запобігання та припинення злочинів, а також для утримання в належному санітарному стані міста Дрогобича, керуючись пп. 197.1.16 п. 197.1 ст. 197 Податкового кодексу України, пп. 1 п. а ч.1 ст. 29, пп. 1,7 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Передати безкоштовно з балансу департаменту міського господарства (Р. Москалик) на баланс КП «Комбінат міського господарства» (А. Янів):
1.1. Систему відеоспостереження придбану за кошти загального фонду бюджету КТКВК 4018600 «Інші видатки», на загальну суму 141 968,40 грн., та змонтовану на території м. Дрогобича, згідно з додатками № 1,2.
1.2. Контейнери (єврозразка) для збору твердих побутових відходів місткістю 0,75 м3, кількістю 9 штук, на суму 54 000,00 грн. придбані за кошти спеціального фонду міського бюджету КФК 240602 «Утилізація відходів».
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту