Про передачу системи відео спостереження на баланс КП «Муніципальна варта»

07.09.2020 1606

Про передачу системи відео спостереження на баланс КП «Муніципальна варта»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
__ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______ 2020 № ____

Про передачу системи відео спостереження
на баланс КП «Муніципальна варта»

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Комбінат міського господарства» про передачу на баланс комунальному підприємству «Муніципальна варта» системи відео спостереження, з метою забезпечення суспільної безпеки, своєчасного виявлення, запобігання та припинення злочинів, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол №___ від ___________2020р.), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Передати безкоштовно з балансу КП «Комбінат міського господарства» (Р. Красуляк) на баланс КП «Муніципальна варта» (В. Яценко):
1.1.Систему відеоспостереження, на загальну суму 337 102,40 грн., змонтовану на території м. Дрогобича, згідно з додатком № 1.
2. Комунальному підприємству «Комбінат міського господарства» створити комісію з передачі системи відео спостереження та провести передачу відповідно до чинного законодавства.
3. Виконання цього рішення доручити комунальному підприємству «Комбінат міського господарства» (В. Красуляк).
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту