Про передачу туристично-інформаційної веб-сторінки про І.Франка

10.04.2017 417

Про  передачу туристично-інформаційної  веб-сторінки про І.Франка

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _____________№_______

Про передачу
туристично-інформаційної
веб-сторінки про І.Франка

Розглянувши лист КП «Туристично-інформаційного центру міста Дрогобича» від 03.04. 2017 року №37, та відповідно до наказу державного казначейства України від 10.08.2000р. №142/181 «Про затвердження Типової інструкції про порядок списання матеріальних цінностей з балансу бюджетних установ», керуючись пп.1 п.а ст.29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчак) передати безкоштовно КП «Туристично-інформаційному центру міста Дрогобича» туристично-інформаційну веб-сторінку про І.Франка, розроблену в рамках виконання Комплесної програми «Іван Франко і Дрогобич» для забезпечення інформування мешканців та гостей міста про життя і діяльність І.Я.Франка у кількості 1 шт. на суму 10000,00 грн.
2. КП «Туристично-інформаційному центру міста Дрогобича» (І.Чава) прийняти на баланс матеріальні цінності, а саме: туристично-інформаційну веб-сторінку про І.Франка.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань та соціальної політики В.Качмара.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту