Про передачу функцій замовника будівництва та проектно-кошторисної документації

04.02.2022 3374

Про передачу функцій замовника будівництва та проектно-кошторисної документації

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2022 року № ______

Про передачу функцій замовника
будівництва та проектно-кошторисної
документації

З метою будівництва дороги на вул. С. Наливайка в м. Дрогобич, в межах функцій органу місцевого самоврядування, беручи до уваги ст. 31 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закон України «Про архітектурну діяльність», керуючись ст.ст. 30,31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1.КП «Управління капітального будівництва» (В. Бохонок) передати, а Департаменту міського господарства (Р. Пошивак) прийняти:
1.1.Функції замовника з реалізації робочого проекту «Будівництва дороги на вул. С. Наливайка в м. Дрогобич, Львівської області» (Коригування).
1.2.Робочий проект «Будівництва дороги на вул. С. Наливайка в м. Дрогобич, Львівської області» (Коригування). та всі наявні документи, які засвідчують права замовника.
2.Департаменту міського господарства (Р. Пошивак) визначити генеральну підрядну будівельну організацію для виконання робіт, отримати документ, що дає право на проведення будівельних робіт та по завершенні будівництва, здати в експлуатацію, об’єкт, зазначений у пункті 1 цього рішення, у порядку передбаченому законодавством.
3.Департаменту міського господарства (Р. Пошивак) забезпечити коригування, проведення експертизи та затвердження проектно-кошторисної документації в разі необхідності на об’єкт, зазначений у пункті 1 цього рішення.
4.Забезпечити дотримання вимог чинного законодавства щодо порядку виконання будівельних робіт.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, Р. Москалика.

Міський голова Тарас Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту