Про передачу функцій замовника та проектно-кошторисної документації КП «Служба муніципального управління» ДМР

07.09.2020 1747

Про передачу функцій замовника  та проектно-кошторисної документації  КП «Служба муніципального управління» ДМР

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2020 р. № _____

Про передачу функцій замовника
та проектно-кошторисної документації
КП «Служба муніципального управління» ДМР

У зв’язку з передачею рішенням сесії Дрогобицької міської ради від 06.02.2020 р. №2205 об’єктів благоустрою та іншого майна комунальної власності на баланс КП “Служба муніципального управління” ДМР, в межах функцій органу місцевого самоврядування, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол №___ від ________ 2020 р.) керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. КП “Комбінат міського господарства” передати КП “Служба муніципального управління”ДМР :
1.1. Функції замовника із завершення реалізації робочого проекту “Капітальний ремонт мережі зовнішнього освітлення вулиць Будівельна та Нафтовиків в м. Дрогобич Львівської області”
1.2. Робочий проект “Капітальний ремонт мережі зовнішнього освітлення вулиць Будівельна та Нафтовиків в м. Дрогобич Львівської області”
2. КП “Служба муніципального управління” ДМР (В.Суда):
2.1. Визначити генеральну підрядну будівельну організацію для виконання робіт, зазначених у пункті 1 цього рішення, у порядку передбаченому законодавством або забезпечити виконання робіт власними силами в межах чинного законодавства.
2.2. Забезпечити коригування, проведення експертизи та затвердження проектно-кошторисної документації в разі необхідності на об’єкти, зазначених у пункті 1 цього рішення.
2.3. Забезпечити дотримання вимог чинного законодавства щодо порядку виконання робіт.
3.Пункти 1.2.,1.3.,1.4. рішенням сесії Дрогобицької міської ради «Про передачу функцій замовника та проектно-кошторисної документації» від 11.04.2020 р. №1719 вважати такими, що втратили чинність.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А. Янів).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту