Про перейменування вулиць в Дрогобицькій міській територіальній громаді Дрогобицького району Львівської області

21.03.2024 7688

Про перейменування вулиць в Дрогобицькій міській територіальній громаді Дрогобицького району Львівської області

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 


Про перейменування вулиць
в Дрогобицькій міській
територіальній громаді
Дрогобицького району
Львівської області   

На виконання рішення сесії «Про проведення заходів з дерусифікації» від 14.04.2022, у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, розпорядження міського голови від 10.06.2022 № 317- р «Про створення комісії з вивчення питань дерусифікації та з перейменування і присвоєння назв вулицям, провулкам, паркам, скверам у межах Дрогобицької міської територіальної громади», враховуючи рекомендації даної комісії (протокол від _______.2024), враховуючи надану інформацію старостами Дрогобицької міської територіальної громади та рекомендації постійної комісії з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол № _____ від _________), керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Перейменувати вулицю на території села Рихтичі Дрогобицької міської територіальної громади, Дрогобицького району, Львівської області, без зміни нумерації будівель, відповідно:
– з вулиці Миру на вулицю Захисників України.
2. Перейменувати вулицю на території села Михайлевичі Дрогобицької міської територіальної громади, Дрогобицького району, Львівської області, без зміни нумерації будівель, відповідно:
– з вулиці Миру на вулицю Кутна;
– з вулиці Перемоги на вулицю Обширна.
3. Перейменувати вулиці на території села Ступниця Дрогобицької міської територіальної громади, Дрогобицького району, Львівської області, без зміни нумерації будівель, відповідно:
– з вулиці Перемоги на вулицю Франка Івана.
4. Перейменувати вулицю на території села Раневичі Дрогобицької міської територіальної громади, Дрогобицького району, Львівської області, без зміни нумерації будівель, відповідно:
– з вулиці Миру на вулицю Гузара Любомира.
5. Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (І. Петраничу) повідомити Львівську регіональну філію ДП “Національні інформаційні системи” про найменування вулиць згідно п.1, п.2, п.3 та п.4 для внесення відповідної інформації до Словника вулиць Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
6. Управлінню цифровізації, інформаційної політики та комунікацій виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Н.Даців) забезпечити оприлюднення даного рішення в засобах масової інформації.
7. Балансоутримувачам та власникам будівель і споруд провести заміну існуючих адресних табличок на адресні таблички з новими назвами.
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (Р. Грицай).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту