Про перейменування вулиць в Дрогобицькій міській територіальній громаді Дрогобицького району Львівської області

06.06.2022 5157

Про перейменування вулиць в Дрогобицькій міській територіальній громаді Дрогобицького району Львівської області

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про перейменування вулиць в
Дрогобицькій міській територіальній
громаді Дрогобицького району Львівської області

На виконання рішення сесії «Про проведення заходів з дерусифікації» від 14.04.2022, у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, враховуючи надану інформацію старостами Дрогобицької міської територіальної громади на виконання доручення міського голови від 18.04.2022 № 16 та рекомендації постійної комісії з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № ____ від __________), постійної комісії з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол № _____ від _________), керуючись пп.41 п.1 ст.26, п.1 ст.37 та пп.8 п.4 ст.42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Перейменувати вулиці на території м. Стебник Дрогобицької міської територіальної громади, Дрогобицького району, Львівської області, без зміни нумерації будівель, відповідно:
– з вулиці Космонавтів на вулицю Тяки Романа;
– з вулиці Ломоносова Михайла на вулицю Бойківчанка.
2. Перейменувати вулицю на території с. Ступниця Дрогобицької міської територіальної громади, Дрогобицького району, Львівської області, без зміни нумерації будівель, відповідно:
– з вулиці Ковпака Сидора на вулицю Горішня.
3. Перейменувати вулиці на території с. Дережичі Дрогобицької міської територіальної громади, Дрогобицького району, Львівської області, без зміни нумерації будівель, відповідно:
– з вулиці Космонавтів на вулицю Великого Володимира;
– з вулиці Перемоги на вулицю Незалежності.
4. Перейменувати вулицю на території с. Монастир-Дережицький Дрогобицької міської територіальної громади, Дрогобицького району, Львівської області, без зміни нумерації будівель, відповідно:
– з вулиці 8-Березня на вулицю Героїв Майдану.
5. Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (І. Петраничу) повідомити Львівську регіональну філію ДП “Національні інформаційні системи” про найменування вулиць згідно п.1, п.2, п.3 та п.4 для внесення відповідної інформації до Словника вулиць Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
6. Управлінню цифровізації, інформаційної політики та комунікацій виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (З. Квасній) забезпечити оприлюднення даного рішення в засобах масової інформації.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (Р. Грицай).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту