Про погодження місця розташування відкритого літнього майданчика біля закладу ресторанного господарства у м. Дрогобичі площа Ринок, 4, кав’ярня “Арома Кава”

12.02.2024 3099

Про  погодження місця розташування відкритого літнього майданчика біля  закладу ресторанного господарства у м. Дрогобичі  площа Ринок, 4, кав’ярня “Арома Кава”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________2024 №_______

Про погодження місця розташування
відкритого літнього майданчика біля
закладу ресторанного господарства у м. Дрогобичі
площа Ринок, 4, кав’ярня “Арома Кава”

Розглянувши звернення ФОП Лаврика Степана-Володимира Степановича, та з метою врегулювання діяльності суб’єктів господарювання у сфері надання послуг з організації відкритих літніх майданчиків біля об’єктів ресторанного господарства на території міст Дрогобича та Стебника, враховуючи Закон України “Про благоустрій населених пунктів”, Порядок провадження торговельної діяльності та правила торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 15.06.2006 №833, Положення про тимчасове користування окремими конструктивними елементами благоустрою комунальної власності міст Дрогобича та Стебника під розміщення відкритих літніх майданчиків біля закладів громадського харчування від 02.11.2023 №1924, керуючись ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1.Погодити місце розташування відкритого літнього майданчика площею 9,68 м. кв. біля закладу ресторанного господарства за адресою м. Дрогобич, площа Ринок, 4, кав’ярня “Арома Кава” (ФОП Лаврик Степан-Володимир Степанович) терміном розміщення на три роки (в зимовий і літній період).
2.ФОП Лаврик Степан-Володимир Степанович:
2.1. Протягом десяти робочих днів звернутися до управління інвестицій та економічного розвитку для укладення договору тимчасового користування окремими конструктивними елементами благоустрою комунальної власності для розміщення відкритих літніх майданчиків біля закладів ресторанного господарства (далі – Договір).
2.2. До виконання робіт, пов’язаних з розташуванням відкритого літнього майданчика, приступити після укладення Договору.
2.3. На час використання місця розташування, заявник ФОП Лаврик Степан-Володимир Степанович несе відповідальність за безпеку здоров’я та життя відвідувачів закладу.
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на управління інвестицій та економічного розвитку виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Р.Бейзика.

Міський голова                                                        Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту