Про погодження ТзОВ «Георозвідка» проведення сейсморозвідувальних робіт 3D та геофізичних досліджень

03.12.2021 4270

Про погодження ТзОВ «Георозвідка» проведення сейсморозвідувальних робіт 3D та геофізичних досліджень

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про погодження ТзОВ «Георозвідка»
проведення сейсморозвідувальних робіт
3D та геофізичних досліджень

Розглянувши клопотання ТзОВ «Георозвідка» про погодження проведення сейсморозвідувальних робіт 3D та геофізичних досліджень на території с. Нижні Гаї Дрогобицького району, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 31 від 26.10.2021р.) відповідно до статті 37 Кодексу України «Про надра», і відповідно до п. 34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Погодити ТзОВ «Георозвідка» (Ю. Мельничук) проведення сейсморозвідувальних робіт 3D та геофізичних досліджень з метою вивчення геологічної будови верхньої частини земної кори, для виявлення нових і деталізації вже існуючих родовищ нафти й газу згідно з планом робіт на 2021-2022 роки на території Летнянського родовища, с. Нижні Гаї, на підставі укладеного договору ТОВ «Експерт Петролеум Україна».
2. Всі роботи проводити з урахуванням законодавства про благоустрій.
3. Збитки, викликані виробничою необхідністю, своєчасно і в повному обсязі покривати з ТзОВ «Георозвідка» в порядку, встановленому законодвством.
4. Проведення робіт у зоні комунікацій погоджувати окремо з юридичними та фізичними особами – власниками цих комунікацій.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту