Про погодження інвестиційної програми суб’єкта господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення

10.09.2021 2525

Про погодження інвестиційної програми суб’єкта господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2021 року № ______

Про погодження інвестиційної
програми суб’єкта господарювання у
сфері централізованого
водопостачання та водовідведення

Розглянувши клопотання від 06.08.21р. № 4169 та представлену Інвестиційну програму КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради на 2022 рік, відповідно до частини першої пп. 3.2 «Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення», затвердженого постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг України «Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення» від 14 вересня 2017 року №1131, керуючись частиною другою статті 181 Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», а також пп. 5 п. а ст. 30, пп. 3 п. б ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:

1. Погодити Інвестиційну програму КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради на 2022 рік.
2. Комунальному підприємству «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради (Р. Шагала) інвестиційну діяльність підприємства проводити відповідно до затвердженої програми з дотриманням чинного законодавства України.
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на начальника КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради Р. Шагала.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань Р. Москалика.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту