Про поновлення гр. Матковського О.Я. на квартирному обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради

10.04.2017 424

Про поновлення  гр. Матковського О.Я. на квартирному обліку у виконавчому  комітеті Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _________ № _____

Про поновлення гр. Матковського О.Я.
на квартирному обліку у виконавчому
комітеті Дрогобицької міської ради

Розглянувши звернення гр. Матковського О.Я., враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 07.04.2017 № 5), керуючись п.п. 3, 8, 15, 26, 27 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 36, 40 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Поновити на квартирному обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради гр. Матковського Олега Ярославовича, 1966 року народження, який перебував на квартирному обліку у міськвиконкомі відповідно до рішення виконкому від 29.09.1994 № 215 в загальній черзі та в пільговій як працівник Дрогобицького МВ ГУМВС України у Львівській області. Проживав як наймач у гр. Манчак Г. на вул. Глібова, 2 в м. Дрогобич.
Рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 23.01.2014 № 9 гр. Матковського О.Я. було знято з квартирного обліку на підставі пункту 2 частини 2 статті 40 Житлового кодексу України, тобто: “виїзд на постійне місце проживання до іншого населеного пункту”, у зв’язку з тим, що станом на грудень місяць 2013 року місце проживання заявника було зареєстровано за межами міста Дрогобич, а саме: на вул. Миру, 11 в с. Рихтичі Дрогобицького району.
Станом на сьогоднішній день місце проживання заявника зареєстровано у квартирі № 21 в житловому будинку № 1 на вул. Княгині Ольги в м. Дрогобич, яка знаходиться у праві приватної власності брата заявника Матковського І.Я.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту