Про порядок використання плати за оренду комунального майна для КЗ ДМР «Заслужений прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина»

01.02.2022 4498

Про порядок використання плати за оренду комунального майна для КЗ ДМР «Заслужений прикарпатський  ансамбль пісні та танцю України «Верховина»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про порядок використання плати
за оренду комунального майна
для КЗ ДМР «Заслужений прикарпатський
ансамбль пісні та танцю України «Верховина»

Розглянувши звернення директора КЗ ДМР «Заслужений прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина» № 87/3-33 від 12.01.2022 р., постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ____ від ______2022 р.), керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», п. 30 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1. Визнати КЗ ДМР «Заслужений прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина» орендодавцем усього майна, що перебуває на балансі такого комунального закладу.
2. Встановити, що з 09.09.2021 року 100 % надходжень від оренди нежитлових приміщень, що надаються в оренду КЗ ДМР «Заслужений прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина» спрямовується на розрахунковий рахунок КЗ ДМР «Заслужений прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина».
3. Виконання даного рішення доручити КЗ ДМР «Заслужений прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина».
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту