Про порядок використання плати за оренду комунального майна для Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради

13.09.2022 5277

Про порядок використання плати за оренду комунального майна для Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про порядок використання плати
за оренду комунального майна
для Управління культури та розвитку туризму
виконавчих органів Дрогобицької міської ради

Розглянувши звернення Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради від 05.05.2022 р. № 191, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 52 від 06.07.2022 р.), керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», п. 30 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1. Визнати Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради орендодавцем усього майна, що перебуває на балансі Управління культури та розвитку туризму.
2. Встановити, що з 01.10.2022 року 100 % надходжень від оренди нежитлових приміщень, що надаються в оренду Управлінням культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради спрямовується на розрахунковий рахунок Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
3. Виконання даного рішення доручити Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту