Про порядок використання плати за оренду комунального майна для комунальних некомерційних підприємств Дрогобицької міської ради у сфері охорони здоров»я

18.11.2021 4005

Про порядок використання плати за оренду комунального майна для комунальних некомерційних підприємств Дрогобицької міської ради у сфері охорони здоров»я

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про порядок використання плати
за оренду комунального майна
для комунальних некомерційних
підприємств Дрогобицької міської ради
у сфері охорони здоров»я

Розглянувши звернення заступника начальника відділу охорони здоров»я № 1274 від 18.10.2021 р, № 1275 від 18.10.2021 р., беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 17 від 04.11.2021 р.), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (№___ від_______2021 року), керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», п. 30 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Визнати комунальні некомерційні підприємства Дрогобицької міської ради у сфері охорони здоров»я орендодавцями усього майна, що перебуває на балансі таких КНП.
2. Встановити, що 100 % надходжень від оренди нежитлових приміщень, що надаються в оренду комунальними некомерційними підприємствами у галузі охорони здоров»я спрямовується на розрахунковий рахунок комунальних некомерційних підприємств у галузі охорони здоров»я.
3. Виконання даного рішення доручити усім КНП Дрогобицької міської ради у сфері охорони здоров»я.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту