Про призупинення надання земельних ділянок сільськогосподарського призначення у населених пунктах, які увійшли до Дрогобицької міської ради

16.02.2021 2378

Про призупинення надання  земельних ділянок  сільськогосподарського призначення  у населених пунктах,  які увійшли до Дрогобицької  міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від ______________ 2021 року №_______

Про призупинення надання
земельних ділянок
сільськогосподарського призначення
у населених пунктах,
які увійшли до Дрогобицької
міської ради

З метою впорядкування розгляду звернень громадян щодо надання земель сільськогосподарського призначення, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 4 від 05.02.2021р. та № 5 від 12.02.2021р.), керуючись ст. 26 Земельного кодексу України, ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а:
1. Призупинити надання громадянам вільних земельних ділянок на території населених пунктів, які увійшли до Дрогобицької міської ради із числа земель сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства (крім земельної частки (паю) на строк до 31.12.2021р.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (С. Кулиняк).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту