Про приймання земельної ділянки у комунальну власність Дрогобицької міської ради

05.03.2024 7610

Про приймання земельної ділянки у комунальну власність Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 


Про приймання земельної ділянки
у комунальну власність Дрогобицької
міської ради  

Розглянувши акт приймання-передачі від 06.02.2024р., укладений між Дрогобицькою районною державною адміністрацією Львівської області та Дрогобицькою міською радою Львівської області, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №___ від ___.03.2024р.), керуючись ст. 117 Земельного кодексу України, Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій» та п.34, п.51 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Прийняти в комунальну власність Дрогобицької міської ради:
1.1. Земельну ділянку площею 2700 кв. м. на території с. Болехівці Дрогобицького району, за межами населеного пункту, кадастровий номер 4621280300:04:000:0616, і яка була в користуванні фізичної особи-підприємця Дмитришин Оксани Броніславівни згідно з укладеним договором оренди землі від 05.03.2009 р. з Дрогобицькою районною державною адміністрацією.

2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити реєстрацію земельної ділянки згідно з чинним законодавством.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин(Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту