Про прийняття звернення щодо забезпечення безперебійної роботи КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради Львівської області у 2022 році

03.12.2021 4086

Про прийняття звернення щодо  забезпечення безперебійної  роботи КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради Львівської області у 2022 році

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про прийняття звернення щодо
забезпечення безперебійної
роботи КП “Дрогобичводоканал”
Дрогобицької міської ради
Львівської області у 2022 році

З метою забезпечення безперебійної роботи КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради Львівської області у 2022 році, яке постачає воду населенню Дрогобицького та Стрийського районів, беручи до уваги пункт 23 рішення засідання Комісії НКРЕКП від 01.12.2021 та керуючись пп. 5 п.а ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:

1. Звернутися до голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Валерія ТАРАСЮКА із зверненням (додається).
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (В. Дзерин).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту