Про прийняття об’єктів благоустрою комунальної власності м. Стебник на баланс КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради

12.04.2021 2716

Про прийняття об’єктів благоустрою  комунальної власності  м. Стебник на баланс КП «Служба муніципального  управління» Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______сесія _____ скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ________________ року № ______

Про прийняття об’єктів благоустрою
комунальної власності м. Стебник
на баланс КП «Служба муніципального
управління» Дрогобицької міської ради

На виконання рішення Дрогобицької міської ради від 10.12.2020 № 18, у зв’язку із зміною адміністративно-територіального устрою України, відповідно до Закону України «Про автомобільні дороги», Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від ___________ № ____ ), керуючись ст. 26, прикінцевими та перехідними положеннями Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради (В.Суда):
1.1. Прийняти на баланс об’єкти благоустрою комунальної власності м. Стебника, згідно з додатком.
1.2. Здійснити всі необхідні заходи для визначення балансової вартості об’єктів благоустрою комунальної власності м. Стебник, згідно з додатком.
1.3. Забезпечити утримання об’єктів благоустрою комунальної власності на території м. Стебник, згідно з додатком.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту