Про прийняття Програми сприяння військово-патріотичного виховання молоді та забезпечення закладів освіти мм. Дрогобича та Стебника матеріальними цінностями при вивченні предмету «Захист Вітчизни» на 2019 – 2020 роки

22.11.2019 867

Про прийняття Програми сприяння  військово-патріотичного виховання молоді та забезпечення закладів освіти мм. Дрогобича та Стебника матеріальними цінностями при вивченні предмету «Захист Вітчизни» на 2019 – 2020 роки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______сесія ___________ скликання
РІШЕННЯ

від ______________2019 №______

Про прийняття Програми сприяння
військово-патріотичного виховання
молоді та забезпечення закладів освіти
мм. Дрогобича та Стебника матеріальними
цінностями при вивченні предмету
«Захист Вітчизни» на 2019 – 2020 роки

Відповідно до ст.ст. 14, 15, 72 Бюджетного кодексу України, до положень Конституції України, Постанови Верховної Ради України від 12травня 2015 року № 373-VIII «Про вшанування героїв АТО та вдосконалення національно-патріотичного виховання дітей та молоді», на виконання Закону України «Про загальний військовий обов’язок і військову службу», Закону України «Про оборону України», указів Президента України від 25.10.2002 №948/2002 «Про Концепцію допризовної підготовки і військово-патріотичного виховання молоді», від 12.06.2015 № 334/2015 «Про заходи щодо поліпшення національно-патріотичного виховання дітей та молоді», постанови Кабінету Міністрів України від 30.11.2002 № 1770 «Про затвердження положення про допризовну підготовку і про підготовку призовників з військово-технічних спеціальностей», наказу Міністерства освіти і науки України від 16.06.2015 №641 «Про затвердження Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді, Заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді та методичних рекомендацій щодо національно-патріотичного виховання у загальноосвітніх навчальних закладах», затверджених МОН України від 16.06.2015 № 641 «Про затвердження Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді, Заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді та методичних рекомендацій щодо національно-патріотичного виховання у загальноосвітніх навчальних закладах» та інших нормативно – правових актів, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від _______р. №__) та постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від __________р. №__), керуючись п. 22 та п.23 ч. 1 ст.26, пп.8, 9 п.«а» ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Прийняти Програму сприяння військово-патріотичного виховання молоді та забезпечення закладів освіти мм. Дрогобича та Стебника матеріальними цінностями при вивченні предмету «Захист Вітчизни» на 2019 – 2020 роки.
2 Відділу освіти /П.Сушко/, відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту /О. Пашко / забезпечити виконання програми у межах компетенції.
3. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради /О.Савран/ забезпечити фінансування реалізації Програми у межах кошторисних асигнувань.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій /Т.Курчик/ та постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення /О. Дацюк/.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту