Про примусовий демонтаж малих архітектурних форм(вивісок)

10.09.2021 2336

Про примусовий демонтаж  малих архітектурних форм(вивісок)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2021 року № ______

Про примусовий демонтаж
малих архітектурних форм(вивісок)

Розглянувши звернення гр. Шемеляка Юрія Романовича, від 20.08.2021, щодо прохання надати дозвіл на влаштування благоустрою, для узаконення влаштованого замощення бруківкою, частини тротуару прилеглого до будинку за адресою Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Ярослава Осмомисла, буд. 8 (кафе-бар “Парадокс”), відповідно до поданої фотофіксації існуючого стану, керуючись п.7 ч.а ст.30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дати дозвіл гр. Шемеляку Юрію Романовичу, на влаштування благоустрою, для узаконення влаштованого замощення бруківкою, частини тротуару прилеглого до будинку за адресою Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Ярослава Осмомисла, буд. 8 (кафе-бар “Парадокс”), відповідно до поданої фотофіксації існуючого стану, при умові відмови від будь-якої компенсації за виконані роботи по влаштуванню даного благоустрою.
2. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради взяти на баланс влаштований благоустрій відповідно до поданої фотофіксації існуючого стану.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту