Про припинення договорів оренди нежитлових приміщень

16.12.2021 4234

Про припинення договорів оренди  нежитлових приміщень

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____


Про припинення договорів оренди
нежитлових приміщень

Беручи до уваги закінчення терміну дії договорів оренди нежитлових приміщень, у зв»язку з неподанням орендарями заяв про продовження дії договорів оренди нежитлових приміщень, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № ____ від______2021 р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, Положенням «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади», затвердженого рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 781 від 25.11.2021 р., міська рада вирішила:
1. Припинити договори оренди нежитлових приміщень згідно додатку № 1.
2. В десятиденний термін з моменту припинення дії договорів оренди, підписати акти приймання-передачі орендованого майна.
3. Якщо об»єкт оренди після закінчення терміну дії договору оренди не переданий орендарем за актом прийому-передачі, останньому нараховується плата за фактичне користування об»єктом в розмірі орендної плати до моменту передачі його за актом прийому-передачі.
4. Виконання цього рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту