Про припинення діяльності Дочірнього підприємства «Комунальник» Комунального підприємства «Комбінат міського господарства» у зв’язку з реорганізацією шляхом перетворення в комунальне підприємство Дрогобицької міської ради

17.05.2021 2911

Про припинення діяльності Дочірнього підприємства «Комунальник» Комунального підприємства «Комбінат міського господарства»  у зв’язку з реорганізацією шляхом перетворення в комунальне підприємство Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про припинення діяльності Дочірнього
підприємства «Комунальник» Комунального
підприємства «Комбінат міського господарства»
у зв’язку з реорганізацією шляхом перетворення
в комунальне підприємство Дрогобицької міської ради

З метою найбільш повного задоволення громадських потреб в послугах та роботах, а також реалізація соціальних і економічних інтересів Дрогобицької територіальної громади, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол №____ від ____________2021 року), постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол №____ від ____________2021 року), керуючись ст. 104,ст. 105 ЦК України, п.п.6 п. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:

1.Припинити діяльність Дочірнього підприємства «Комунальник» Комунального підприємства «Комбінат міського господарства» (Код ЄДРПОУ 32300117) у зв’язку з реорганізацією шляхом перетворення в комунальне підприємство Дрогобицької міської ради.
2.Створити комісію з реорганізації Дочірнього підприємства «Комунальник» Комунального підприємства «Комбінат міського господарства» у складі:
Лучківа Володимира Степановича (Код 2252311311) – голова комісії;
Химин Любу Йосипівну (Код 2576307969) – заступник голови комісії;
Членів комісії:
Лучаківського Олега Львовича (Код 2191621859);
Борик Ольги Романівни (Код 2401102346).
3. Комісії:
3.1.Уповноважити голову комісії подати державному реєстратору рішення про припинення діяльності Дочірнього підприємства «Комунальник» Комунального підприємства «Комбінат міського господарства» у зв’язку з реорганізацією шляхом перетворення в комунальне підприємство Дрогобицької міської ради в порядку, передбаченому чинним законодавством України.
3.2.Протягом двох місяців з дати публікації повідомлення про припинення діяльності Дочірнього підприємства «Комунальник» Комунального підприємства «Комбінат міського господарства» здійснити дії, пов’язані з реорганізацією, згідно з вимогами чинного законодавства.
3.3.Подати на затвердження передавальний акт та статут підприємства.
3.4.До комісії переходять права по управлінню підприємством.
4. Встановити, що вимоги кредиторів приймаються протягом двох місяців з дати офіційного оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення діяльності Дочірнього підприємства «Комунальник» Комунального підприємства «Комбінат міського господарства» на офіційному сайті уповноваженого органу з питань Державної реєстрації.
5.Контроль за виконанням данного рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала) та постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (В.Дзерин).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту