Про присвоєння назви скверу розташованому на перетині вулиць Юрія Дрогобича та Маріїнська в м. Дрогобич Львівської області

21.03.2024 7679

Про присвоєння назви скверу розташованому на перетині вулиць Юрія Дрогобича та Маріїнська в м. Дрогобич Львівської області

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 


Про присвоєння назви скверу
розташованому на перетині
вулиць Юрія Дрогобича
та Маріїнська в м. Дрогобич
Львівської області  

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою упорядкування назв вулиць адміністративних одиниць, що входять до складу території Дрогобицької міської територіальної громади Дрогобицького району Львівської області, на виконання рішення сесії «Про проведення заходів з дерусифікації» від 14.04.2022, у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, розпорядження міського голови від 10.06.2022 № 317- р «Про створення комісії з вивчення питань дерусифікації та з перейменування і присвоєння назв вулицям, провулкам, паркам, скверам у межах Дрогобицької міської територіальної громади», враховуючи рекомендації даної комісії (протокол від _________.2024), та рекомендації постійної комісії з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол № _____ від ___________), міська рада вирішила:
1. Присвоїти скверу, що розташований на перетині вулиць Юрія Дрогобича та Маріїнської в місті Дрогобич Дрогобицького району Дрогобицької територіальної громади Львівської області назву «Маріїнський сквер».
2.  Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (І. Петраничу) повідомити Львівську регіональну філію ДП «Національні інформаційні системи» про присвоєння назви новоствореній вулиці згідно п.1 для внесення відповідної інформації до Словника вулиць Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
3. Управлінню цифровізації, інформаційної політики та комунікацій виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Н.Даців) забезпечити оприлюднення даного рішення в засобах масової інформації.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (Р. Грицай).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту