Про приєднання Дрогобицької міської Територіальної громади до ініціативи Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Громада , дружня до дітей та молоді»

01.02.2022 4494

Про приєднання Дрогобицької міської Територіальної громади до ініціативи  Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Громада , дружня до дітей та молоді»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про приєднання Дрогобицької міської
Територіальної громади до ініціативи
Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)
«Громада , дружня до дітей та молоді»

Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підвищення рівня громади як місця для комфортного проживання , навчання дітей та молоді, отримання статусу громади дружньої для дітей та молоді, залучення інвестицій , обміну досвідом між містами , які мають статус дружніх до дітей та молоді, беручи до уваги цілі сталого розвитку Дрогобицької територіальної громади, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (протокол від ______________ № _____), міська рада вирішила:
1.Надати згоду на приєднання Дрогобицької міської територіальної громади до започаткованої Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) всесвітньої ініціативи «Громада дружня до дітей та молоді».
2. Утворити робочу групу та затвердити склад робочої групи для підготовки документів щодо участі у впровадженні ініціативи та напрацювання плану дій згідно з додатком.
3. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу сім’ї та молоді управління у справах сім’ї, молоді та спорту О. Пашко.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань А.Ковча.

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту