Про проблеми підготовки навчальних закладів м.м. Дрогобича та Стебника до нового навчального 2016-2017 року

09.06.2016 487

Про проблеми підготовки навчальних  закладів м.м. Дрогобича та Стебника  до нового навчального 2016-2017 року

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від ______________ №___

 

Про проблеми підготовки навчальних

закладів м.м. Дрогобича та Стебника

до нового навчального 2016-2017 року

 

Заслухавши та обговоривши довідку начальника відділу освіти П.Сушка, керуючись пп.1 п.а. ст.32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:

  1. Довідку начальника відділу освіти П.Сушка взяти до відома.
  2. Зобов’язати начальника відділу освіти П.Сушка провести роботу з підготовки загальноосвітніх навчальних закладів до нового 2016-2017 навчального року відповідно до приписів Дрогобицького РВ ГУ МНС у Львівській області та управління праці та соціального захисту населення в межах запланованих бюджетних коштів.
  3. Директору департаменту міського господарства І.Лепкому:

3.1. Провести заходи щодо нанесення розмітки на пішохідних переходах в районах пересування учнів та вихованців навчальних закладів міст Дрогобича та Стебника.

3.2. Забезпечити пішохідні переходи біля загальноосвітніх навчальних закладів знаками «Увага: діти» та «Школа» з нанесенням відповідного напису на проїзній частині.

  1. Начальнику фінансового управління Дрогобицької міської ради О.Савран:

4.1. Провести фінансування виконання ремонтних робіт з загального фонду  бюджету та фонду розвитку міста відповідно до бюджетних призначень.

4.2.  Винести на розгляд профільних комісій ради та сесії міської ради пропозиції відділу освіти щодо додаткового виділення коштів з метою підготовки загальноосвітніх навчальних закладів до нового 2016-2017 н.р. після перегляду бюджету міста у вересні 2016 року.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань О. Дукаса.

 

Міський голова                                                                                     Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту