Про проведення електронного аукціону з умовами для продажу нежитлової будівлі за адресою: с. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 195

21.03.2024 7777

Про проведення електронного аукціону  з умовами для продажу нежитлової будівлі за адресою: с. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 195

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

 

Про проведення електронного аукціону
з умовами для продажу нежитлової будівлі
за адресою: с. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 195    

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення бюджету територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, беручи до уваги рекомендації аукціонної комісії (протокол № 37 від 18.03.2024 р.), постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ 52 від 15.03.2024 року), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ______ від ______ р.), розглянувши звіт та висновок про вартість майна нежитлової будівлі площею 420,8 м. кв., що розташована за адресою: с. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 195, рецензію на висновок про вартість майна від 20.11.2023 р., керуючись Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядком проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 № 432, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Провести електронний аукціон з умовами для продажу нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: Львівська обл., с. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 195, площею 420,8 м. кв.
1.1. Затвердити стартову ціну для продажу на аукціоні з умовами нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: Львівська обл., с. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 195, площею 420,8 м. кв. у розмірі 998 900 (дев’ятсот дев’яносто вісім тисяч дев’ятсот) грн. 00 коп., без ПДВ, згідно зі звітом про оцінку майна.
1.2. Значення кроку при проведенні електронного аукціону з умовами з продажу нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: Львівська обл., с. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 195, площею 420,8 м. кв. затвердити на рівні 1% від стартової ціни та становить 9 989,00 (дев’ять тисяч дев’ятсот вісімдесят дев’ять гривень) грн., без ПДВ.
2. У разі непродажу на аукціоні з умовами об’єкту комунальної власності, вказаного у п. 1 даного рішення, за стартовою ціною чи вище стартової, дане рішення вважати таким, що втратило чинність.
3. Затвердити умови продажу об»єкту комунальної власності, вказаного у п. 1 даного рішення, згідно з Додатком № 1 до даного рішення.
4. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради здійснити приватизацію об’єкту комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області шляхом аукціону з умовами відповідно до чинного законодавства України.
5. Доручити начальнику Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради (І. Кіс) затвердити текст інформаційного повідомлення про продаж на електронному аукціоні з умовами об‘єкту комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: Львівська обл., с. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 195, площею 420,8 м. кв. та уповноважити підписати договір купівлі-продажу нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: Львівська обл., с. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 195, площею 420,8 м. кв. після сплати в повному обсязі ціни продажу об’єкта приватизації протягом 25 робочих днів з дня формування протоколу про результати електронного аукціону.
6. Затвердити наступну умову аукціону для продажу нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: Львівська обл., с. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 195, площею 420,8 м. кв. – зобов’язати переможця аукціону відшкодувати вартість експертної оцінки у сумі 2300 грн. та технічного паспорту у сумі 7000 грн. на нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: Львівська обл., с. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 195, площею 420,8 м. кв.
7.Право власності чи право користування на земельну ділянку під об’єктом нерухомого майна не переходить до Покупця за результатами даного аукціону, а підлягає наступному оформленню в установленому чинним законодавством України порядку.
8. Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Кушлик Ю. О.) та постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Бейзик Р. С.).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту