Про проведення електронного аукціону для продажу нежитлового приміщення

04.07.2022 5230

Про проведення електронного аукціону  для продажу нежитлового приміщення

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про проведення електронного аукціону
для продажу нежитлового приміщення

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення бюджету територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, беручи до уваги рекомендації аукціонної комісії (протоколи №___ від ____2022 р., №___ від_____2022 р.), постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 27 від 01.07.2022 р.), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ____ від ______2022 р.), розглянувши звіт та висновок про вартість майна, рецензію на висновок про вартість майна, керуючись Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядком проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 № 432, п. 30 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила :
1. Провести електронний аукціон щодо продажу нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Стебник, майдан Шевченка, 1, приміщ. 3, площею 51,6 м. кв.
2. Затвердити стартову ціну для продажу на аукціоні нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Стебник, майдан Шевченка, 1, приміщ. 3, площею 51,6 м. кв. у розмірі 436 000 грн. (чотириста тридцять шість тисяч гривень) без ПДВ згідно звіту про незалежну оцінку.
3. Значення кроку при проведенні електронного аукціону щодо продажу нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Стебник, майдан Шевченка, 1, приміщ. 3, площею 51,6 м. кв. затвердити на рівні 1% від стартової ціни та становить 4 360,00 грн. (чотири тисячі триста шістдесят гривень).
4. У разі непродажу об’єкту комунальної власності, вказаного у п. 1 даного рішення на аукціоні за ціною не нижче стартової, п.п. 1,2,3 даного рішення вважати такими, що втратили чинність.
5. Затвердити умови продажу об»єкту комунальної власності, вказаного у п. 1 даного рішення згідно з додатком № 1.
6. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради здійснити приватизацію об’єкту комунальної власності територіальної громади Дрогобицької міської ради Львівської області шляхом аукціону відповідно до чинного законодавства України.
7. Доручити начальнику управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради (М. Свідовська) затвердити текст інформаційного повідомлення про продаж на електронному аукціоні об‘єкту комунальної власності територіальної громади Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: м. Стебник, майдан Шевченка, 1, приміщ. 3, площею 51,6 м. кв. та уповноважити підписати договір купівлі-продажу нежитлового приміщення за адресою: м. Стебник, майдан Шевченка, 1, приміщ. 3, площею 51,6 м. кв.
8. Зобов»язати переможця аукціону відшкодувати вартість виготовлення експертної оцінки та технічного паспорту на нежитлове приміщення.
9. Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту