Про проведення земельних торгів з продажу земельної ділянки (вул. Бориславська)

10.08.2020 1654

Про проведення  земельних торгів з продажу  земельної  ділянки  (вул. Бориславська)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _____________ 2020 року № _____

Про проведення
земельних торгів
з продажу
земельної ділянки
(вул. Бориславська)

Розглянувши звернення Виконавця земельних торгів ПП “Фірма «СОМГІЗ», а також матеріали звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від 24.06.2020 р. № 118), керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про оцінку земель», «Про землеустрій», і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки площею 270 кв.м. м. Дрогобич, вулиця Бориславській, кадастровий номер 4610600000:01:063:0017, код класифікації згідно класифікації видів цільового призначення земель, затвердженої наказом Держкомзему України № 548 від 23.07.2010 року – 03.15, категорія земель – землі житлової та громадської забудови; цільове призначення – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, в розмірі 114 210 грн. (423 грн. 00 коп. за 1 кв. м.)
2. Провести земельні торги з продажу земельної ділянки, зазначеної у пункті 1 цього рішення, в приміщенні сесійної зали адмінбудинку Дрогобицької міської ради, за адресою: пл. Ринок, 1 м. Дрогобич, в термін не раніше 30 днів та не пізніше 90 днів після оприлюднення оголошення.
3. Встановити стартову ціну земельної ділянки, що підлягає продажу на земельних торгах, зазначеної в п.1 даного рішення, на рівні експертної грошової оцінки у розмірі 114 210 грн. без ПДВ.
4. Значення кроку при продажу земельної ділянки встановити на рівні 5 % від стартової ціни земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення та становить 5 710 грн. 50 коп.
5. Відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради підготувати повідомлення про проведення земельних торгів не пізніше як за 30 днів до їх проведення в засоби масової інформації – Народний часопис «Галицька зоря» та веб-сайт Дрогобицької міської ради.
6. Виконавцю земельних торгів після отримання документів та матеріалів на лот забезпечити опублікування на офіційному веб-сайті центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері земельних відносин оголошення про проведення земельних торгів.
7. Встановити, відповідно до п.5.ст.135, п.6.ст.135, п.5.ст.136, п.31 ст.137 Земельного кодексу України, обов’язкові умови продажу земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення, а саме: зобов’язати Переможця земельних торгів:
7.1. Відшкодувати Виконавцю земельних торгів витрати, пов’язані із підготовкою лотів до продажу та організацією та проведенням земельних торгів (аукціону) відповідно до вимог чинного законодавства України.
7.2. Відшкодування витрат Виконавцю земельних торгів на підготовку лотів до продажу та на організацію і проведення торгів здійснюється учасником, що став Переможцем торгів, на підставі окремого договору між Виконавцем торгів та Учасником.
8. Уповноважити міського голову Т. Я. Кучму, за результатами проведення земельних торгів з продажу земельної ділянки, підписати протокол проведення земельних торгів та укласти договір купівлі – продажу земельної ділянки від імені організатора проведення земельних торгів – Дрогобицької міської ради.
9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту