Про Програму «Фінансове забезпечення охорони та спожитої електричної енергії незавершеного будівництва по об’єкту: «Реконструкція стадіону «Галичина» на вул. Спортивній,2 в м.Дрогобичі, Львівської області під спортивно – тренувальний молодіжний комплекс».

06.01.2020 998

Про Програму «Фінансове  забезпечення  охорони  та спожитої електричної енергії  незавершеного будівництва по об’єкту:  «Реконструкція стадіону «Галичина»  на  вул. Спортивній,2 в м.Дрогобичі,  Львівської області під спортивно –  тренувальний молодіжний  комплекс».

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від __________2020 року № ______

Про Програму «Фінансове забезпечення
охорони та спожитої електричної енергії
незавершеного будівництва по об’єкту:
«Реконструкція стадіону «Галичина»
на вул. Спортивній,2 в м.Дрогобичі,
Львівської області під спортивно –
тренувальний молодіжний комплекс».

На підставі листа КП «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради від 21.11.2019 № 268 щодо виділення коштів на забезпечення охорони та спожитої електроенергії незавершеного будівництва по об’єкту: «Реконструкція стадіону «Галичина» на вул. Спортивній,2 в м.Дрогобичі, Львівської області під спортивно – тренувальний молодіжний комплекс», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій ( протокол № ____ від _______2020) відповідно до п.22 ч.1 статті 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”. Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Затвердити міську програму «Фінансове забезпечення охорони та спожитої електричної енергії незавершеного будівництва по об’єкту: «Реконструкція стадіону «Галичина» на вул. Спортивній,2 в м.Дрогобичі, Львівської області під спортивно – тренувальний молодіжний комплекс» згідно з Додатком № 1.
2. Виконання даного рішення покласти на начальника КП «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради (В.Бохонка).
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту