Про продаж земельної ділянки у власність

07.10.2021 3754

Про продаж земельної ділянки у власність

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про продаж земельної
ділянки у власність

Розглянувши висновок про вартість майна та матеріали експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка підлягає продажу у власність, керуючись статтями 127, 128 Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а:
1. Продати у власність орендовану земельну ділянку несільськогосподарського призначення:
1.1. Котовичу Івану Йосиповичу , прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 4639 кв. м. на вул. Грушевського, 9 кадастровий номер 4610670500:01:004:0124, для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій. Затвердити ціну продажу земельної ділянки, яка становить 3 126 686 грн. (Три міліони сто двадцять шість тисяч гривень), (674 грн. 00 коп. за 1 кв. м. без ПДВ).
2. Фізичній особі, вказаній у пункті 1 цього рішення, необхідно звернутись в Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради для підготовки належним чином необхідних документів та матеріалів для укладення договору купівлі – продажу земельної ділянки.
3. Фізичній особі, вказаній у пункті 1 цього рішення, в нотаріальному порядку укласти в 3-х місячний термін договір купівлі – продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення.
4. Міському голові від імені Дрогобицької міської ради укласти договір купівлі-продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення у власність згідно з п.1 цього рішення.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту