Про продовження громадянам строку надання житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Дрогобицької міської територіальної громади

14.01.2022 2765

Про продовження громадянам строку  надання житлового приміщення з  фонду житла для тимчасового проживання  внутрішньо переміщених осіб на  території Дрогобицької міської  територіальної громади

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2022 року № ______

Про продовження громадянам строку
надання житлового приміщення з
фонду житла для тимчасового проживання
внутрішньо переміщених осіб на
території Дрогобицької міської
територіальної громади

Розглянувши письмові звернення громадян, враховуючи рекомендації житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 24.12.2021 № 5), керуючись Положенням про Порядок надання в тимчасове користування житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Дрогобицької міської територіальної громади, затвердженого рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 26.01.2021 № 19, Постановою Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 № 582 “Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб і Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб” із змінами, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Продовжити строк надання житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Дрогобицької територіальної громади:
1.1. На вул. Трускавецька, 61, кв. 13 в місті Дрогобич, дві кімнати житловою площею 31,4 кв. м, загальна площа 41,5 кв. м, гр. Римській Людмилі Михайлівні, 1983 року народження, внутрішньо переміщеній особі згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи від 15.08.2019 № 1302-5000186267, виданою управлінням праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради. Місце проживання заявниці зареєстровано в м. Суходільськ Луганської області. Квартира надана заявниці згідно з рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 17.03.2020 № 68 терміном на один рік з дати підписання договору користування житловим приміщенням з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Дрогобицької міської територіальної громади. Строк проживання продовжено згідно з рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 16.02.2021 № 49 терміном на один рік з дати підписання договору користування житловим приміщенням з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Дрогобицької міської територіальної громади.
Склад сім’ї заявниці – дві особи: Римська Л.М. – заявниця, Римський Д.А. – син заявниці, 2015 року народження, внутрішньо переміщена особа згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи від 12.11.2019 № 1302-5000228423, виданою управлінням праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно у заявниці та членів її сім’ї житло відсутнє.
Квартира надана заявниці згідно з рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 16.11.2020 № 252 терміном на один рік з дати підписання договору користування житловим приміщенням з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Дрогобицької міської територіальної громади
1.2. На вул. Володимира Великого, 44, кв. 47 в місті Дрогобич, дві кімнати житловою площею 31,5 кв. м, загальна площа 49,5 кв. м, гр. Федоровій Світлані Олександрівні, 1984 року народження, особі з інвалідністю з дитинства 3 групи, внутрішньо переміщеній особі згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи від 20.10.2014 № 1302000064, виданою управлінням праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради). Місце проживання заявниці зареєстровано в м. Шахтарськ Донецької області.
Квартира надана заявниці згідно з рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 16.02.2021 № 48 терміном на один рік з дати підписання договору користування житловим приміщенням з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Дрогобицької міської територіальної громади.
Склад сім’ї заявниці – чотири особи: Федорова С.О. – заявниця, Федоров Є.М. – чоловік заявниці, 1985 року народження, внутрішньо переміщена особа згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи
від 20.10.2014 № 1302000065, виданою управлінням праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради, Федорова Н.Є. – дочка заявниці, 2012 року народження, внутрішньо переміщена особа згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи від 20.10.2014 № 1302000064, виданою управлінням праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради, Федоров М.Є. – син заявниці, 2017 року
народження, внутрішньо переміщена особа згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи від 20.10.2014 № 1302000064, виданою управлінням праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно у заявниці та членів її сім’ї житло відсутнє.
2. КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) укласти договір користування житловим приміщенням з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Дрогобицької міської територіальної громади на вул. Трускавецька, 61, кв. 13 в місті Дрогобич – між КП «Управитель «ЖЕО» Дрогобицької міської ради та внутрішньо переміщеною особою Римською Людмилою Михайлівною, на вул. Володимира Великого, 44, кв. 47 – між КП «Управитель «ЖЕО» Дрогобицької міської ради та внутрішньо переміщеною особою Федоровою Світланою Олександрівною.
3. КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) надати копії договорів користування житловим приміщенням з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на вул. Трускавецька, 61, кв. 13, вул. Володимира Великого, 44, кв. 47 в місті Дрогобич департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Пошивак).
4. Термін проживання у житлових приміщеннях з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб становить рік часу з дати підписання договору користування, після чого гр. гр. Римська Л.М., Федорова С.О. зобов’язані звільнити займане жиле приміщення або за наявності підстав продовжити термін проживання в ньому.
5. КП «Управитель «ЖЕО» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) за 14 робочих днів до закінчення терміну проживання попередити гр. гр. Римську Л.М., Федорову С.О. про необхідність звільнення такого житла.
6. Гр. гр. Римська Л.М., Федорова С.О. в разі відсутності істотних змін, що спричинили внутрішнє переміщення, або обставин, що раніше існували, та якщо вони не набули іншого місця проживання, не пізніше, ніж за 60 календарних днів до закінчення строку договору користування можуть подати заяву у виконавчий комітет міської ради про продовження строку надання цього житлового приміщення.
7. Контроль за цільовим заселенням житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в місті Дрогобич здійснювати департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Пошивак).
8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань Р. Москалика.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту