Про продовження договору оренди шляхом проведення аукціону

16.02.2021 2269

Про продовження договору оренди шляхом проведення аукціону

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2021 р. № ____

Про продовження договору
оренди шляхом проведення аукціону

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення місцевого бюджету, беручи до уваги позитивні рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 1 від 10.12.2021 р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, міська рада вирішила:
1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради оголосити аукціон, за результатами якого може бути продовжений договір оренди нежитлових приміщень, будинків та споруд від 29.12.2018 р. з ФОП Підцерковним Романом Михайловичем або укладений з новим орендарем на нежитлову будівлю пл. 12,8 м. кв., яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська, 78/1 для розміщення крамниці.
2. Встановити стартову орендну плату у розмірі 820, 43 грн. (вісімсот двадцять гривень сорок три копійки) з ПДВ у місяць.
3. Розмір кроку аукціону визначити на рівні 1% стартової орендної плати та становить 8,20 грн. (вісім гривень двадцять копійок).
4. Відділу оренди та приватизації комунального майна (Р. Рососі) забезпечити оприлюднення інформації щодо прийняття рішення про оголошення аукціону на сайті https://drohobych-rada.gov.ua.
5. Зобов’язати переможця аукціону відшкодувати вартість виготовлення експертної оцінки, здійснити страхування нежитлового приміщення, забезпечити утримання нежитлового приміщення та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
6. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р. Рососі, М. Оршанській).
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту