Про продовження договору про використання земельної ділянки, спеціально визначеної для забезпечення пакування транспортних засобів

11.10.2021 3829

Про продовження договору про використання земельної ділянки,  спеціально визначеної для  забезпечення пакування  транспортних засобів

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про продовження договору
про використання земельної ділянки,
спеціально визначеної для
забезпечення пакування
транспортних засобів

Розглянувши заяву ТзОВ «ІСТЕЙТ» (А. Бедрило), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 29 від 12.10.2021р.), керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Надати дозвіл на продовження договору про використання земельної ділянки, спеціально визначеної для забезпечення паркування транспортних засобів:
1.1. ТзОВ «ІСТЕЙТ» (А. Бедрило), надати дозвіл на паркування транспортних засобів на території земельної ділянки площею 120 кв. м. на вул. Шевченка, 5, у м. Стебнику, з укладенням договору на строк не більше 1 року з оплатою відповідно до законодавства та діючих нормативних актів Дрогобицької міської ради Договір підлягає укладенню після сплати ТзОВ «ІСТЕЙТ» суми збитків у формі несплаченої оплати за період користування місцем для паркування транспортних засобів з 1 січня 2021 року до дати прийняття цього рішення. У разі несплати визначеної суми, рішення втрачає чинність, а ТзОВ «ІСТЕЙТ» сплачує збитки міській раді за весь період користування.
2. Юридичній особі, вказаній у пункті 1 цього рішення, необхідно укласти договір про використання земельної ділянки, спеціально визначеної для забезпечення паркування транспортних засобів з Дрогобицькою міською радою.
3. Юридичній особі, вказаній у пункті 1 цього рішення, звернутися в Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради з метою отриманні розрахунку збитків та укладення договору.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту