Про продовження договору про встановлення особистого строкового сервітуту

18.04.2024 7951

Про продовження договору про встановлення особистого строкового сервітуту

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

 

Про продовження
договору про встановлення
особистого строкового сервітуту 

Розглянувши заяви фізичної особи-підприємця про надання згоди на продовження договору про встановлення особистого строкового сервітуту, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 82 від 05.04.2024р.), керуючись ст. 12, 98, 99, 100, 101, 122, 124-1, 126 Земельного кодексу України, ст. 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про оренду землі» і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Надати згоду на продовження договору про встановлення особистого строкового сервітуту для провадження підприємницької діяльності:
1.1. Мацигіну Ігорю Любомировичу, для провадження підприємницької діяльності, на територію благоустрою загальною площею 27 кв. м. на вул. Самбірській в м. Дрогобичі, строком на 5 років.
2. Фізичній особі-підприємцю, зазначеного у п. 1 цього рішення, надати дозвіл на виготовлення технічної документації по інвентаризації земельних ділянок.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту