Про продовження договорів про встановлення особистого строкового сервітуту

21.03.2024 7708

Про продовження договорів про встановлення особистого строкового сервітуту

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про продовження
договорів про встановлення
особистого строкового сервітуту  

Розглянувши заяви фізичних осіб-підприємців про надання згоди на продовження договорів про встановлення особистого строкового сервітуту, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №__ від __.03.2024р.), керуючись ст. 12, 98, 99, 100, 101, 102, 122, 124-1, 126 Земельного кодексу України, ст. 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про оренду землі» і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Надати згоду на продовження договору про встановлення особистого строкового сервітуту для провадження підприємницької діяльності:
1.1. Богрецовій Лілії Любомирівні, прож. м. Дрогобич, для провадження підприємницької діяльності, на територію благоустрою загальною площею 28 кв. м. на вул. В. Великого (біля магазину «Сільпо») в м. Дрогобичі, строком на 5 років.
1.2. Демчук Олександрі Йосипівні, прож. м. Дрогобич, для провадження підприємницької діяльності, на територію благоустрою, загальною площею 25 кв. м. на вул. М. Грушевського в м. Дрогобичі, строком на 5 років.
2. Фізичним особам-підприємцям, зазначеним у п. 1 цього рішення, надати дозвіл на виготовлення технічної документації по інвентаризації земельної ділянки.
3. Фізичним особам – підприємцям, зазначеним у п. 1 цього рішення, звернутись у відділ містобудування та архітектури для оформлення паспорту прив’язки тимчасової споруди торгівельного призначення для ведення підприємницької діяльності. Відповідальність за відповідність розміщення тимчасової споруди торгівельного призначення для ведення підприємницької діяльності паспорту прив’язки покласти на заявника.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту