Про продовження дозволу на розміщення зовнішньої реклами ФОП Данилюк Н.В.

06.04.2018 377

Про продовження дозволу на розміщення  зовнішньої реклами ФОП Данилюк Н.В.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ № ______

Про продовження дозволу на розміщення
зовнішньої реклами ФОП Данилюк Н.В.

Розглянувши звернення суб’єкту господарювання, щодо продовження дозволу на встановлення зовнішньої реклами, враховуючи рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 24.01.2017 №6 «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами у м.Дрогобичі», керуючись Законом України «Про рекламу» та пп.13 п.а ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Продовжити дозвіл на розміщення зовнішньої реклами строком на п’ять років ФОП Данилюк Н.В. на рекламоносії типу «щит» за адресою вул. В.Великого, 64, двосторонній, площею розміщення 6 м.кв. у кількості 1 одиниця.
2. Суб’єкту господарської діяльності, зазначеного в п.1 цього рішення укласти договір на користування місцем розміщення рекламного засобу з виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради протягом п’яти робочих днів з моменту прийняття рішення.
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на відділ економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту